Over Mikaplus

Advies en begeleiding

Elke onderneming heeft te maken met veranderingen binnen de organisatie. Gaan de zaken goed, dan moet je denken aan het aantrekken van personeel, de aankoop van een pand of misschien het openen van een nieuwe vestiging. Of heb je er wel eens over nagedacht om te fuseren met een ander bedrijf? Wellicht voldoet jouw rechtsvorm waarin je je onderneming drijft niet meer aan de wensen die je nu hebt. Of heeft of geeft de huidige rechtsvorm niet voldoende zekerheid of fiscale mogelijkheden?

Voor al deze vraagstukken is een goed advies van essentieel belang. Mikaplus helpt jou bij het realiseren van jouw plannen.

Over Mikaplus

De administratie van jouw onderneming vormt de financiële basis van het bedrijf. Het is daarom van essentieel belang dat dit goed en professioneel geregeld is. Als ondernemer hou je vaak weinig tijd over voor het verzorgen van de bedrijfsadministratie. 

Een volgende stap is het uitbesteden van jouw administratie aan een administratiekantoor. Daarnaast staat de tijd niet stil en ontwikkelt de automatisering zich eveneens. 

Met deze nieuwe mogelijkheden is het opeens mogelijk om eerder feedback op cijfers te krijgen. Dit bied grote voordelen om de onderneming tijdig bij te sturen. Mikaplus helpt jou graag daarbij.

Mikaplus is een professioneel belastingadvies- en administratiekantoor uit Den Haag en Hilversum. Wij ontzorgen ondernemers op administratief en fiscaal gebied. Van het inboeken, factureren en het opmaken van de jaarrekening tot de belastingaangifte. Wij regelen het. Ook voor fiscale vraagstukken kun je bij ons terecht. Dit alles maakt ons een full-service administratiekantoor.

Administratie en fiscaal advies met een persoonlijke aanpak

Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen ondernemers op administratief en fiscaal gebied. Jouw financiële bedrijfsadministratie kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Korte communicatielijnen en het leveren van een uitstekende service zijn onze kernkwaliteiten.

Eerlijke tarieven

Je betaalt een eerlijke prijs voor onze dienstverlening. Vooraf maken we heldere afspraken, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs

MR. K (Kariem)

van der Brug RB

Partner

MR. M (Michel)

Posthouwer

Partner

Neem contact op met ons

Locaties

Mikaplus Den Haag

Moezel 17A, 2491 CV Den Haag

Mikaplus Hilversum

Willibrorduslaan 50, 1216 PC Hilversum