Administratie uitbesteden

Financiële administratie uitbesteden

Vind je het spannend om jouw administratie uit te besteden aan een extern administratiekantoor? We begrijpen dit als geen ander. 

Als je het prettig vindt kun je natuurlijk langskomen bij ons op kantoor, maar in deze tijden is een telefoontje ook zo gedaan. 

Blijf vooral niet zitten met je vragen, in de afgelopen jaren hebben wij echt wel alles gehoord en gezien zodat wij jou goed kunnen helpen. En als het nieuw is voor ons, zoeken we dat graag uit. 

We leggen je graag uit hoe jij met een goed gevoel je administratie aan ons uitbesteed zodat jij je kunt richten op je eigen vakgebied. Je kunt je administratie uitbesteden bij ons als boekhouder in Den Haag of Hilversum.

Heb je interesse, wil je graag meer weten of heb je nu al een vraag waar je zelf het antwoord niet meteen op weet? Neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren je graag in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden. Naast boekhouden geven we ook graag belasting advies.

Administratie uitbesteden?

Het is nogal wat; alles opeens uitbesteden. Jij weet precies wat er moet gebeuren en je hebt je eigen manier erbij ontwikkeld. Dat hoeft allemaal niet verloren te gaan, niemand houd van hele grote veranderingen. Maar het is wel fijn als jij met een gerust hart de volgende zaken kunt uitbesteden aan ons:

Wat is er makkelijker dan de factuur die je normaal in je inbox krijgt, meteen door te sturen naar ons? We maken voor jou een speciaal adres aan waardoor deze meteen in de juiste map bij ons terecht komt. 

Jij kunt zelf altijd en op elk moment inloggen om te zien hoe jouw administratie ervoor staat, handig toch?

Kan ik als ZZP ook mijn administratie uitbesteden?

Het maakt in principe niet uit of je een ZZP’r bent of al bezig bent met meerdere medewerkers. In dat laatste geval kunnen wij je ook prima helpen met een salaris administratie. 

Heb je interesse, wil je graag meer weten of heb je nu al een vraag waar je zelf het antwoord niet meteen op weet? Neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren je graag in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat jouw administratie klopt

MR. K (Kariem)

van der Brug RB

Partner

MR. M (Michel)

Posthouwer

Partner

Neem contact op met ons

Locaties

Mikaplus Den Haag

Moezel 17A, 2491 CV Den Haag

Mikaplus Hilversum

Willibrorduslaan 50, 1216 PC Hilversum