Boekhouder Den Haag

Op zoek naar een boekhouder in Den Haag?

Het bijhouden van de boeken is slechts een van de taken die moderne boekhouders kunnen uitvoeren. Afhankelijk van de ondernemers met wie ze werken kunnen hun taken behoorlijk divers zijn. 

Een boekhouder is verantwoordelijk voor het verstrekken van een nauwkeurige, actuele financiële administratie over een bedrijf. Meestal gaan het rapport naar bedrijfseigenaren en managers om hen te helpen bij het nemen van beslissingen. 

Sommige boekhouders zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën. Dit betreft dan een boekhouder die in vaste dienst is en op kantoor zit. Boekhouders helpen vaak ook bij het maken van financiële jaarverslagen en belastingaangiften en algehele financiële zaken. Ook advies in wat er allemaal wettelijk verplicht is behoort tot de taken. Ben jij klaar met zoeken naar verschillende boekhouders voor diverse taken? Neem dan contact met ons op. 

Tarieven van een boekhouder Den Haag

De tarieven die bedrijven betalen voor een goede boekhouder liggen erg ver uit elkaar. Afhankelijk van de bedrijfsvorm die je hebt aangenomen betaal je tussen de 0 en 1900 euro per maand. Gemiddeld betalen bedrijven ongeveer 115 euro per maand aan hun boekhouder in Den haag voor hun gehele boekhouding.. 

Bij ons betaal je een eerlijke prijs voor onze dienstverlening in Den Haag. Vooraf maken we heldere afspraken, zodat je niet voor onverwachte verrassingen te staan over onze tarieven. Daarnaast vervullen we ook de rol van belastingadviseur in Den Haag.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs.

Wil je meer weten over de scherpe prijzen die wij hanteren voor het verzorgen van jouw administratie? Neem dan contact met ons op door op de oranje knop hieronder te klikken.  

Wat is er makkelijker dan de factuur die je normaal in je inbox krijgt, meteen door te sturen naar ons? We maken voor jou een speciaal adres aan waardoor deze meteen in de juiste map bij ons terecht komt. 

Jij kunt zelf altijd en op elk moment inloggen om te zien hoe jouw administratie ervoor staat, handig toch?

Wat onze klanten zelf zeggen

Hans
Hans
Lees verder
Ik kan met een gerust gevoel met mijn bedrijf bezig zijn, omdat ik weet dat Mikaplus mijn boekhouding perfect op orde heeft.
Jasmijn
Jasmijn
Lees verder
Ik wist niet zo goed welke boekhouder ik moest kiezen, maar na het eerste kennismakings gesprek wist ik eigenlijk al dat het hier goed zat. Geen spijt van gehad!
Previous
Next

Kies voor uitbesteden van boekhouding Den Haag

Hieronder staan 4 redenen waarom je de boekhouding van je bedrijf aan ons zou uitbesteden:

 1. Bespaar geld

  Het besparen van geld is voor veel ondernemers een van de voornaamste redenen om de boekhouding uit te besteden. Het inhuren en trainen van interne boekhouders kan veel geld en tijd kosten. Met het uitbesteden van de boekhouding hoef je je geen zorgen te maken over het huren van een kantoor of boekhoudsystemen. Dit geef je allemaal uit handen zodat ondernemers zich hier geen zorgen over hoeven te maken.

 2. Leg je bedrijf in handen van specialisten;

  Door de boekhouding en boekhoudkundige diensten uit te besteden weet je zeker dat je bedrijf in handen van bekwame, betrouwbare professionals ligt. We voeren samen een gesprek om er achter te komen op welke manier we voor jou de administratie kunnen doen. De financiële administratie komt bij ons te liggen tegen een scherpe prijs zodat wij jouw gehele boekhouding kunnen beheren. 

 3. Geeft je meer tijd om met de hoofdactiviteiten van je bedrijf bezig te zijn;

  Als je de gehele boekhouding uit handen geeft, kun je gewoon alle gegevens aanleveren en hoef jij je niet meer zorgen te maken over de financiële rompslomp. Geen zorgen meer over de btw aangifte, aangifte inkomstenbelasting of zaken die bij wet verplicht zijn. Om alle boekhouding goed bij te houden ben je veel tijd kwijt en kun je minder de focus leggen op de redenen waarom je bent gaan ondernemen. 

 4. Geeft toegang tot echte boekhoudsystemen.

  Als kleine onderneming kan het moeilijk zijn om de beste en nieuwste boekhoudsystemen te betalen. Gespecialiseerde accountants kunnen dat echter wel. Omdat we gespecialiseerd zijn op dit gebied investeren we als accountants in de beste beschikbare technologie, zodat we continu de allerbeste diensten kunnen aanbieden. We richten ons op de kleine ondernemer tot de middelgrote ondernemers. Door je financiën uit te besteden garandeer je dat je bedrijf beschikt over de meest geschikte en juiste boekhouder. Zo zorg je als ondernemer voor een nauwkeurige administratie en kun je gemakkelijk een jaarrekening of belastingaangifte laten maken. Dus je boekhouding digitaal aanleveren en de volledige boekhouding wordt door ons verzorgd. Heerlijk toch?

Heb je interesse, wil je graag meer weten of heb je nu al een vraag waar je zelf het antwoord niet meteen op weet? Neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren je graag in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden.

Wat is een goede boekhouder in Den Haag

Een goede boekhouder Den Haag doet het volgende voor jou als ondernemer:

 • vertelt je wat de cijfers betekenen in eenvoudige zakelijke termen, heeft zeer veel kennis van zaken en de administratie;
 • kijkt samen met je tijdens een gesprek naar manieren om je bedrijf te verbeteren;
 • helpt je om financiering te verkrijgen;
 • is altijd betrouwbaar en bereikbaar;
 • doet je volledige administratie voor je. Een goede boekhouder uit Den Haag verwerkt transacties, facturen en boekingen voor je;
 • stelt facturen op en verzendt deze naar je klanten;
 • helpt met opstellen en indienen van de BTW aangifte;
 • helpt met indienen van de vennootschapsbelasting bij de belastingdienst;
 • helpt bij het opstellen van de jaarrekening;
 • adviseert je over de financiële bedrijfsvoering. 

Beste boekhouders in Den Haag

MR. K (Kariem)

van der Brug RB

Partner

MR. M (Michel)

Posthouwer

Partner

Neem contact op met ons

Locaties

Mikaplus Den Haag

Moezel 17A, 2491 CV Den Haag

Mikaplus Hilversum

Willibrorduslaan 50, 1216 PC Hilversum