ZZP Boekhouder Den Haag

ZZP boekhouder Den Haag: dit zijn de voordelen

Een betrouwbare boekhouder gezocht voor jouw onderneming? Met een eigen zaak is het belangrijk dat jouw administratie op orde is. Dit is niet alleen voor jezelf fijn, maar voor de Belastingdienst zelfs vereist.

Zelf doen of uitbesteden?

Je kunt natuurlijk zelf je aangifte inkomstenbelasting en BTW doen. We raden eerder aan dit uit te besteden aan dé boekhouder. Een lokale boekhouder in Den Haag kan namelijk zoveel voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de jaarrekening. Deze en meer voordelen hebben wij hieronder voor je op een rij gezet.

Een betrouwbare boekhouder betaalt zichzelf terug

Een betrouwbare en goede boekhouder betaalt zichzelf terug. Je betaalt als zelfstandige zonder personeel je boekhouder een specifiek bedrag, maar dit moet je als een investering zien. Op de lange termijn levert een boekhouder je maximaal voordeel op. Ook jij hebt in Den Haag recht op de beste boekhouder.

Verstand van financiële zaken

Boekhouders weten alles over de actuele wet- en regelgeving en de belastingen voor particulieren. Hierdoor hoef je niet zelf alles uit te pluizen.

Je weet zeker dat je optimaal van de belastingvoordelen profiteert. Ook verdien je de kosten terug aan het einde van het jaar vanwege de vele fiscale voordelen die je krijgt.

Je voorkomt boetes

Met goede fiscale dienstverlening ben je er zeker van dat jouw betalingen nooit te laat zijn. Deze zullen fiscalisten altijd op tijd verwerken. Daardoor voorkom je blauwe enveloppen.

Wat onze klanten zelf zeggen

Hans
Hans
Lees verder
Ik kan met een gerust gevoel met mijn bedrijf bezig zijn, omdat ik weet dat Mikaplus mijn boekhouding perfect op orde heeft.
Jasmijn
Jasmijn
Lees verder
Ik wist niet zo goed welke boekhouder ik moest kiezen, maar na het eerste kennismakings gesprek wist ik eigenlijk al dat het hier goed zat. Geen spijt van gehad!
Previous
Next

Altijd op tijd je aangiftes verzonden

Boekhouders weten precies wanneer jouw aangifte omzetbelasting gedaan moet worden en wanneer je jaarcijfers moeten worden aangeleverd. Hij of zij heeft alle facturen overzichtelijk, waardoor er niet snel fouten worden gemaakt.

Btw aangifte en inkomstenbelasting

Boekhouders zullen je boekhouding digitaal aanleveren. Zo krijg je niet snel boetes.

Alle zzp’ers moeten ook hun belastingaangiftes administratief bijhouden. Is je administratie niet op orde, dan kun je hier een boete voor krijgen. 

Beschikbaar voor fiscale vragen voor mkb bedrijven

Heb je advies nodig? Boekhouders kunnen je ook een persoonlijk advies geven omtrent financiën. Zo hoef je niet apart nog de Belastingdienst te bellen en lang in de wacht te staan.

Complete boekhouding uitbesteden

Je kunt jouw complete boekhouding uitbesteden, maar het is ook mogelijk om de administratie deels zelf te doen. Met boekhouders heb je altijd een fijne partner die jou van gedegen advies kan voorzien.

Je houdt tijd over

Veel bedrijven kiezen voor boekhouders, omdat ze hierdoor veel tijd besparen. Je volledige boekhouding bijhouden vereist namelijk veel rekenwerk. Dat kost tijd als je hier niet goed in bent. Deze tijd bespaar je door de beste boekhouder in te schakelen.

Geen rekenfouten in aangiftes

Met de resterende tijd kun je je volledig richten op je eigen onderneming. Een boekhouder gaat op een professionele manier te werk en weet welke berekeningen er gemaakt moeten worden.

Hierdoor is je administratie snel op orde en weet je zeker dat er geen rekenfouten in je gehele financiële administratie zitten. 

Meer overzicht in je financiën

Met een professionele boekhouder Den Haag krijg je meer overzicht in je financiën. Hierdoor kom je niet snel voor onaangename verrassingen te staan. Een boekhouder zal je cijfers en jaarrekening regelmatig met je doornemen.

Jouw prioriteiten bovenaan

Ook kijkt hij samen met jou waar je prioriteiten liggen. Vervolgens kunnen jullie via een online boekhoudsysteem de inkomsten en uitgaven overzichtelijk houden.

Veel middelgrote ondernemers vinden dit prettig. Ze weten zo precies hoe het ervoor staat met hun salarisadministratie. Daarom kiezen ervoor om deze te laten verzorgen door een specialist.

Wat kost een boekhouder per uur?

Boekhouders zijn een investering, maar je wilt niet te veel betalen. Een boekhouder kost maximaal €1000,00 per jaar. Veel boekhouders zijn zelf ook zzp’ers.

Je kunt hierbij rekenen op een uurtarief tussen de €80,00 en €92,00 per uur voor jouw boekhouding. Een administratiekantoor is vaak duurder dan een zzp’er.

Pakketten

Er zijn boekhouders waarbij je een all in pakket kunt afnemen. Hiermee kan je nog goedkoper uit zijn. Je betaalt vaak een vaste prijs per maand. Zo kun je jouw btw aangiften en jaaraangifte compleet uitbesteden.

Bereikbare boekhouders

Kies altijd voor een bereikbaar boekhouder. Zo weet je zeker dat het geld zich ook daadwerkelijk uitbetaalt en ze je complete administratie verzorgen. 

Zoek een boekhouder Den Haag

Het vinden van de juiste boekhouder in Den Haag is enorm belangrijk voor jouw bedrijf. Het is belangrijk om te kiezen voor een specialist die voldoet aan jouw specifieke wensen.

Onderzoek verschillende opties

Iemand met jarenlange ervaring in online boekhouden beschikt vaak over veel kennis en is zeker aan te raden. Er zijn veel ervaren boekhouders in Den Haag met diverse specialisaties en tarieven, dus het is de moeite waard om wat onderzoek te doen en verschillende opties te overwegen.

 

Vraag andere zelfstandigen om advies

Bekijk ook welke belastingadviseurs een aantrekkelijk tarief hanteren. Het is bovendien aan te raden om aanbevelingen van andere zelfstandigen te vragen per e mail en referenties te checken.

Misschien kennen zij wel iemand waar ze erg tevreden over zijn. Zo weet je zeker dat je gedegen financieel advies krijgt en je belastingaangifte juist wordt gedaan.

Conclusie

Meteen een specialist in Den Haag nodig? Je gehele boekhouding uitbesteden kan een waardevolle aanwinst zijn voor jouw bedrijf. Een boekhoudkantoor inzetten brengt je niet alleen financiële expertise, maar ook gemoedsrust, tijdsbesparing en vele andere voordelen.

Jouw facturen en belastingaangiften zijn altijd in goede handen. Het is essentieel om de kosten en baten zorgvuldig af te wegen bij het kiezen van de juiste specialist.

Investeer in een betrouwbare partner die jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen en up to date is. Met de juiste boekhouding kun je met vertrouwen vooruitkijken naar een succesvolle en winstgevende toekomst voor jouw eenmanszaak in Den Haag.

Beste boekhouders in Den Haag

MR. K (Kariem)

van der Brug RB

Partner

MR. M (Michel)

Posthouwer

Partner

Neem contact op met ons

Locaties

Mikaplus Den Haag

Moezel 17A, 2491 CV Den Haag

Mikaplus Hilversum

Willibrorduslaan 50, 1216 PC Hilversum