Belasting Adviseur Den Haag

Op zoek naar een belastingadviseur in Den Haag?

Belasting betalen is voor de meeste mensen geen hobby, maar het hoort er nou eenmaal bij. Wil je voorkomen dat je per ongeluk fouten maakt, te veel betaalt of ongelukkige beslissingen neemt over belastingzaken? Kies dan voor Mikaplus: de beste professionele belastingadviseurs in Den Haag. 

Specialiteiten

Wij van Mikaplus helpen zowel particulieren als ondernemers met de belasting. Van het MKB tot zzp’ers, iedereen is welkom. We helpen bij fiscale vraagstukken, regelen de BTW-aangifte, zorgen voor de aangifte van de inkomstenbelasting en andere zaken. Dit zijn onze specialiteiten:

  • Loonbelasting
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Toeslagen

Geen kopzorgen meer over fiscale vraagstukken

Veel Nederlanders tasten in het duister over fiscale vraagstukken. Dat kan leiden tot onhandige keuzes, frustraties en financiële missers. De financiële situatie kan er zelfs aanzienlijk door verslechteren. Niemand kijkt uit naar de blauwe brieven van de belastingdienst en woorden als ‘aanmaning’ horen we natuurlijk liever niet.

Als je vraagtekens hebt bij de administratie of boekhouding en niet alles weet van bijvoorbeeld aftrekposten, doe jezelf dan een plezier en kies voor belastingadvies van een professional in fiscale dienstverlening. Wij kennen de belastingwetgeving en staan voor je klaar om je belastingvoordeel op te leveren.

Dankzij een belastingadvieskantoor hoef je je geen zorgen meer te maken over je belastingzaken. Het verwerken van alle administratie en het indienen van alle juiste formulieren laat je aan ons over. Zo beschermen we je inkomen en vermogen en voorkomen we problemen bij een eventuele controle.

Wat onze klanten zelf zeggen

Hans
Hans
Lees verder
Ik kan met een gerust gevoel met mijn bedrijf bezig zijn, omdat ik weet dat Mikaplus mijn boekhouding perfect op orde heeft.
Jasmijn
Jasmijn
Lees verder
Ik wist niet zo goed welke boekhouder ik moest kiezen, maar na het eerste kennismakings gesprek wist ik eigenlijk al dat het hier goed zat. Geen spijt van gehad!
Previous
Next

Ja, we regelen ook de aangifte inkomstenbelasting

Veel ondernemers vragen ons of wij ook de omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting voor ze kunnen regelen. Natuurlijk doen we dat! Als beste belastingadviseur gaan we verder dan fiscaal advies. We zorgen ook voor de juiste toepassing. Dankzij onze werkwijze weet je zeker dat je jaarlijkse belastingaangifte in orde is en je niet te veel belasting betaalt.

Natuurlijk zorgen we ook voor transparantie. We sturen je belastingaangifte altijd digitaal naar je op. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je zien wat wij als belastingadviseurs voor je doen. We nemen alle vraagtekens op fiscaal gebied weg en als professionals streven we altijd naar het beste resultaat

Interesse?

Heb je interesse, wil je graag meer weten of heb je nu al een vraag waar je zelf het antwoord niet meteen op weet? Neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren je graag in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden.

Ook met toeslagen zit je bij ons goed

Belastingen, toeslagen en andere fiscale zaken gaan hand in hand. Als geschikte belastingadviseur nemen we de toeslagen natuurlijk ook mee. Denk hierbij aan zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of het kindgebonden budget. We checken waar je recht op hebt en regelen alles met de gemeente, de provincie of de belastingdienst. 

Dankzij onze werkervaring en ons verstand van belastingzaken is de slagingkans van een toeslagaanvrag groter. Vooral bij ondernemers met een wisselend resultaat is het van belang dat toeslagaanvragen goed geregeld zijn. Bij ons profiteer je fiscaal dus optimaal.

Wij staan voor heldere afspraken en eerlijke tarieven

Al je geldzaken uitbesteden aan belastingsadviseurs, voor veel (mkb) ondernemers is dat best een grote stap. Ook voor een particulier kan het spannend zijn. Je hebt misschien nog nooit gebruik gemaakt van de diensten van een fiscalist en wil niet voor onverwachten verrassingen komen te staan.

Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij zijn een betaalbare belastingadviseur, staan geregistreerd bij het register belastingadviseurs en geven al vele jaren fiscaal advies. Vele tevreden mensen uit Den Haag gingen je voor. We maken samen duidelijke afspraken en denken graag met je mee. We staan bekend om onze uitstekende service, hebben korte communicatielijnen en hanteren eerlijke tarieven voor onze dienstverlening.

Belastingadviseur Den Haag: neem gerust contact op

Heb je interesse, wil je graag meer weten over onze diensten of heb je een vraagstuk waar je zelf niet uit komt? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Geef ons een belletje en dan plannen we een afspraak in. Wij adviseren je graag in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden. Daarna gaan we meteen voor je aan de slag!

MR. K (Kariem)

van der Brug RB

Partner

MR. M (Michel)

Posthouwer

Partner

Neem contact op met ons

Locaties

Mikaplus Den Haag

Moezel 17A, 2491 CV Den Haag

Mikaplus Hilversum

Willibrorduslaan 50, 1216 PC Hilversum